Fractal - Naučíme Vás cestovat


ČÍNA

Potřebné dokumenty pro vyřízení turistického víza:
1. Platný cestovní pas + kopie pasu
2. Fotografie pasového formátu
3. Vyplněný formulář (najdete zde).  
4. Rezervace zpáteční letenky a hotelu
5. Itinerář cesty v angličtině

Potřebné dokumenty pro vyřízení business víza:
1. Platný cestovní pas + kopie pasu
2. Fotografie pasového formátu
3. Vyplněný formulář - (formulář najdete zde).
4. Rezervace zpáteční letenky
5. Zvací dopis z Číny - psaný v čínském jazyce, musí obsahovat údaje o žadateli, datum vystavení dopisu, podpis a razítko

6. Vysílací dopis - v případě pobytu nad 30 dní

 

Konzulární poplatek

2900 CZK – 1 vstup

3500 CZK – 2 vstupy

6200 CZK – multientry


Poplatek CK: 1000 CZK + DPH
Doba vyřízení: 5 pracovních dní

Prosíme vezměte na vědomí, že v procesu vyřizování víz má naše cestovní kancelář zprostředkovatelskou funkci a nemůže se zaručit za kladné a včasné vyřízení vaší žádosti, ta je plně v kompetenci zastupitelského úřadu. Všechny termíny vyřízení jsou pouze orientační, zastupitelský úřad má právo dobu vyřízení prodloužit bez udání důvodu. V případě zamítnutí žádosti je poplatek za vízum nevratný. Poplatek je rovněž nevratný v případě dřívějšího vyzvednutí pasu bez vystavení víza. Po obdržení pasu si prosíme ihned zkontrolujte platnost víza a veškeré údaje. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Veškeré údaje jsou uvedeny pro občana ČR, podmínky, doba vyřízení a poplatky pro udělení víza pro cizího státního příslušníka se mohou lišit.

Potřebné informace vám doporučujeme ověřit na www.mzv.cz a na konkrétním zastupitelském úřadě.

 
© 2000 - 2017 FRACTAL s.r.o.   |   Vinohradská 174, 130 00 Praha 3   |   fractal@fractal.cz   |   www.fractal.cz   |   tel. 222 512 000
ATG